Tahkon johtokunta syynää Oulapääty-ryhmän tekemiset

Paikalliset
Kommentoi 3

AAMUPOSTI | Hyvinkään Tahkon pesäpallo-ottelussa tapahtunut järjestyshäiriö on menossa seuran johtokunnan käsittelyyn. Tahkon toiminnanjohtaja Jorma Kosunen aikoo esittää, että epävirallisen Oulapääty-kannattajaryhmän jäsenten pääsyä seuraaviin peleihin rajoitetaan.

Kosusen mukaan lauantaisessa Tahkon ja Sotkamon Jymyn välisessä superpesisottelussa tapahtui erittäin paha ylilyönti.

Tilanne kärjistyi lopulta niin, että Oulapääty-ryhmän jäsenet eivät totelleet lainkaan järjestyksenvalvojien antamia käskyjä ja poistumiskehotusta.

Paikalle kutsuttiin neljä poliisipartiota. Muutama henkilö ei totellut poliisiakaan, vaan alkoi vastustella niin ponnekkaasti, että poliisi joutui turvautumaan käsirautoihin.

LUE LISÄÄ AAMUPOSTIN PAPERILEHDESTÄ TAI TILAAJILLE ILMAISESTA NÄKÖISLEHDESTÄ

3 kommenttia Kommentoi
toimitus

Kommentit

15.5.2012 21:35

Lyhyesti:
- YLEn uutisissa mainittiin (ainakin yhdessä jutussa), että kyseiset kannattajat "eivät ole Hyvinkäältä". Jos eivät, niin mistä he sitten tulevat?
- Tahkossa taidetaan nyt ampua tykillä kärpäsiä. Viimeisimpien kannanottojen mukaan Tahkolla ei saisi olla faniryhmiä ollenkaan. Kuka niissä otteluissa sitten käy ja maksaa pääsymaksut? Kannattaako tällaista joukkuetta "kannattaa"?
- Tahkon tulisi muistaa, että pesäpallon suosio riippuu täysin yleisöstä. Jääkiekkoilussa tehtiin juuri jääkiekon historian pahin hinnoitteluvirhe, jolla tulee olemaan pitkään seurauksia liiton toiminnalle. Koripalloliigassa taas ollaan sitä mieltä, että Suomen kansallislaulu ei kuulu koripallo-otteluun. Nämä ovat pieniä asioita, mutta juuri näistä asioista ihmisten mielikuva lajista muodostetaan (sponsorointia unohtamatta).

16.5.2012 01:56

Pitäisikö Tahkon siis partamooseksen mielestä hyväksyä se, että katsomossa juodaan viinaa ja heitellään vastustajan pelaajia vessapaperirullilla?
Miten tuo käyttäytyminen liittyy a) kannustamiseen ja b) kiekon MM-kisojen lippujen hintoihin?
Ja jos Partamooses olisi lukennut juttuja enemmän, tai edes jonkun verran ollut asiasta tietoinen, niin hän tietäisi mistä tuo "kannattajaporukka" tulee. Vastaus on Espoosta.

16.5.2012 09:29

Samoilla linjoilla Timon kanssa. Kannustus (sopivasti äänekäskin) on erittäin OK , mutta ylilyönnit eivät. Viime kesänä Oula-päädyssä huudatettiin vuvuzelaa, raahattiin pumpattavaa Barbaraa ja heitettiin fudiksesta tuttuja valosoihtuja. Katsomosta poistaminen tulikin kyseiselle poppoolle tutuksi jo vuosi sitten.

Oppivatko tästä mitään? Näköjään eivät, kun kauden ekassa kotipelissä Jani Komulaista kutsuttiin homoksi ja haistatettiin Jymylle sitä yhtä.

Siitä huolimatta näen mieluusti elämää Oula-päädyssä, mutta ilman rivoja kännääjiä.

Osallistu keskusteluun

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.
  • Kirjoita rakentavasti, asiallisesti ja keskustelua edistävästi.
  • Älä esitä sukupuoleen, ikään, syntyperään, kieleen, uskontoon, vammaisuuteen tai henkilökohtaisiin ominaisuuksiin kohdistettuja asiattomuuksia.
  • Älä levitä huhuja tai valheita.
  • Käytä asiallista ja hyvää kieltä, älä kiroile.
  • Älä yllytä rikokseen tai väkivaltaan.
  • Älä laita viestiisi linkkejä laittomaan tai epäasialliseen materiaaliin.
  • Älä mainosta.
  • Älä käytä ylipitkiä lainauksia. Jos lainaat jotain toista kirjoittajaa tai sivustoa, mainitse lähde.