Tahkon johtokunta syynää Oulapääty-ryhmän tekemiset

Pihkalan katsomon äänekkäästä fanijoukosta lennähti lauantaina kentälle vessapaperirulla. Jymyn pelaaja Niko Korhonen ojensi tuotteen kohteliaasti kolmospesätuomarille.

jorma vainio

AAMUPOSTI | Hyvinkään Tahkon pesäpallo-ottelussa tapahtunut järjestyshäiriö on menossa seuran johtokunnan käsittelyyn. Tahkon toiminnanjohtaja Jorma Kosunen aikoo esittää, että epävirallisen Oulapääty-kannattajaryhmän jäsenten pääsyä seuraaviin peleihin rajoitetaan.

Kosusen mukaan lauantaisessa Tahkon ja Sotkamon Jymyn välisessä superpesisottelussa tapahtui erittäin paha ylilyönti.

Tilanne kärjistyi lopulta niin, että Oulapääty-ryhmän jäsenet eivät totelleet lainkaan järjestyksenvalvojien antamia käskyjä ja poistumiskehotusta.

Paikalle kutsuttiin neljä poliisipartiota. Muutama henkilö ei totellut poliisiakaan, vaan alkoi vastustella niin ponnekkaasti, että poliisi joutui turvautumaan käsirautoihin.

LUE LISÄÄ AAMUPOSTIN PAPERILEHDESTÄ TAI TILAAJILLE ILMAISESTA NÄKÖISLEHDESTÄ

Written by:

Toimitus

Ota yhteyttä

Kommentit

Kommentit

Lyhyesti:
- YLEn uutisissa mainittiin (ainakin yhdessä jutussa), että kyseiset kannattajat "eivät ole Hyvinkäältä". Jos eivät, niin mistä he sitten tulevat?
- Tahkossa taidetaan nyt ampua tykillä kärpäsiä. Viimeisimpien kannanottojen mukaan Tahkolla ei saisi olla faniryhmiä ollenkaan. Kuka niissä otteluissa sitten käy ja maksaa pääsymaksut? Kannattaako tällaista joukkuetta "kannattaa"?
- Tahkon tulisi muistaa, että pesäpallon suosio riippuu täysin yleisöstä. Jääkiekkoilussa tehtiin juuri jääkiekon historian pahin hinnoitteluvirhe, jolla tulee olemaan pitkään seurauksia liiton toiminnalle. Koripalloliigassa taas ollaan sitä mieltä, että Suomen kansallislaulu ei kuulu koripallo-otteluun. Nämä ovat pieniä asioita, mutta juuri näistä asioista ihmisten mielikuva lajista muodostetaan (sponsorointia unohtamatta).

Partamooses

Pitäisikö Tahkon siis partamooseksen mielestä hyväksyä se, että katsomossa juodaan viinaa ja heitellään vastustajan pelaajia vessapaperirullilla?
Miten tuo käyttäytyminen liittyy a) kannustamiseen ja b) kiekon MM-kisojen lippujen hintoihin?
Ja jos Partamooses olisi lukennut juttuja enemmän, tai edes jonkun verran ollut asiasta tietoinen, niin hän tietäisi mistä tuo "kannattajaporukka" tulee. Vastaus on Espoosta.

Timo (ei varmistettu)

Samoilla linjoilla Timon kanssa. Kannustus (sopivasti äänekäskin) on erittäin OK , mutta ylilyönnit eivät. Viime kesänä Oula-päädyssä huudatettiin vuvuzelaa, raahattiin pumpattavaa Barbaraa ja heitettiin fudiksesta tuttuja valosoihtuja. Katsomosta poistaminen tulikin kyseiselle poppoolle tutuksi jo vuosi sitten.

Oppivatko tästä mitään? Näköjään eivät, kun kauden ekassa kotipelissä Jani Komulaista kutsuttiin homoksi ja haistatettiin Jymylle sitä yhtä.

Siitä huolimatta näen mieluusti elämää Oula-päädyssä, mutta ilman rivoja kännääjiä.

Kakkospolttaja (ei varmistettu)

Osallistu keskusteluun