Siirtyykö jäähalli, paloasema vai perhekoti?

RIIHIMÄKI| Jokin Riihimäen kaupungin suurista investoinneista siirtyy tuleviin vuosiin.

Niin voi päätellä Riihimäen kaupungin viimeviikkoisesta talousseminaarista, joka ei kuitenkaan tuottanut yhteistä näkemystä, mikä investoinneista putoaa ensi vuoden listalta.

Tippuja selviää vasta äänestyksellä.

Vaakalaudalla on joko jäähalli, paloasema tai sitten Mäkikujan perhekodin uudistaminen.

LUE LISÄÄ AAMUPOSTIN PAPERILEHDESTÄ TAI TILAAJILLE ILMAISESTA NÄKÖISLEHDESTÄ

Written by:

Toimitus

Ota yhteyttä

Kommentit

Kommentit

Käykää käräjiä linjuriaseman psta ja suojelkaa koko roska.
Tämä on mm. Mikko Lundin (sd) ajama asia ja hintalappu n. 1,5 milj.
Valtuutettu Lund varmaankin ajattelee kaukonäköisesti ja jatkossa
paikkakunna talous on mallillaan, vaikka nyt pitää mekkalaa kriisi-
kunnasta.
Eikä muuten ole halpaa käräjöidä omaa kunniaa, Kalmua sekä tätä.
Kaikki ne rahat on meidän; veronmaksajien pussista pois.
Törkeää toimintaa kaupunkia, kuntalaisia, veronmaksajia, äänestäjia
ja ties mitä kohtaa, vain oman edun tavoittelemisen vuoksi.
Älkää nyt ihmiset enää antako sille jatkokautta; se sotkee loputkin
demarien asiat jatkuvilla riidoillaan eikä ole mikään joukkuepelaaja.
Vuoden olen seurannut sen toimintaa, eikä mitään muuta ole tehnyt,
kuin satanolla tyrmännyt puoluetovereitaan, virkamiehiä ja muita
silmäätekeviä.
Itsestään on sitten kyllä huolta pitänyt.
Ai niin, säästölistalla ei ole Kalmua, hyvä niin!

Koistinen (ei varmistettu)

Jos jäähalli joskus rakennetaan, niin se pitäisi tehdä vasta kuntaliitoksen jälkeen. Se voisi palvella silloin laajempaa joukkoa.

TAMA (ei varmistettu)

Minäkin sotkeudun asiaan ja kysyn (jääkiekon ystävänä), että missä ihmeen vaiheessa jäähalli on edes päässyt koko listalle asti? Sillä ei todellakaan ole mikään kiire.

Nimimerkki "Koistiselle": Linja-autoasema on suojeltava. Kyse on meidän kaikkien yhteisestä historiasta, ja jos jotain on kerran menetetty, ei sitä enää saa takaisin. Kyseisen rakennuksen ollessa Matkahuollon käytössä vuosikymmenet en muista kenenkään itkeneen rakennuksen tekniikasta tai ylipäätään mistään ongelmista, ja tulevina vuosina linja-autoasemalle löytyy varmasti käyttöä. Eikö olekin outoa, että muutama vuosi sitten, kun rakennus oli päivittäisessä käytössä ei mistään miljoonaremonteista puhuttu mitään?

Partamooses

Samaa mieltä "Partamooses". Taitaa "Koistinen" olla "kumileima demari". Purkaa vihat Lundin niskaa kun toisella on jotain omiakin ajatuksia. Virkamiehillä on vähän liikaa valtaa jos kukaan ei saa niiden väittämiä kyseenalaistaa. Demokratia on käsittääkseni sitä että voi olla erimieltä kuin niinsanottu "enemmistö". Jos tätä rajoitetaan taidetaan olla jossain toisessa järjestelmässä. Jopa meidän isossa itänaapurissa yritetään alkaa opetella tähän. Se tosin on vielä aika alkuvaiheessa.

Omaa mieltä asioista (ei varmistettu)

Ei kylän asiat hyvältä näytä; sairastaminen kaupungissa on venäläistä rulettia, virkamiehen mielipide varotuksenarvoista uhkapeliä, kansalisvalituksia kaavoista vireillä useita ja vielä talouskin kriisikuntaluokassa! Ja velat nousussa, jos toteutetaan mikä tahansa investointikohde! Ja investoinneissa ei ole vielä puhuttu kevättulvaisen Vantaanjoen päästöjen torjunnasta mitään. Onko tämän tyyppinen politiikka ylistämisen arvoista?

ENEMMISTÖ ei kestä kansalisten oikeutettua arvostelua, Lundista tehdään vaikeuksien syntipukkia ja politiikan ilon pilaajaa. Pitäiskö tälle porukalle ihan kansa vaihtaa ja vaaleissa sallia valittavaksi vain kaupunginjohtajan sylikoiria?

Kauan eläköön terve kritiikki demokratiassa ja kansalaisten lailliset oikeudet vastustaa mielipitein ja valituksin vastuutonta enemmistövallan käyttöä! Lundeja lisää valtuustoon vaaleissa!

JOKINEN KEVÄTTU... (ei varmistettu)

Jäähalli on ainakin budjetissa:

Kaupunginhallitus saa maanantaina esityksen 19,75 veroprosentista vuodelle 2013. Myös tänä vuonna Riihimäellä on käytössä sama veroprosentti.

Riihimäki odottaa kuntaveron kertymänsä olevan hieman koko maan keskiarvoa nopeampaa eli Riihimmäellä verokertymän odotetaan kasvavan 4,6 prosenttia tästä vuodesta

Kaupunki varautuu aloittamaan jäähallin rakennuttamisen ensi vuoden budjettiesityksessä.

Juuri valmistunut kaupungin budjettiesitys sisältää myös voimakkaan panoksen terveydenhuollon ja sosiaalitoimen uudistaminen.

Huolestuttavasti velkaantunut Riihimäen kaupunki aikoo saada nyt taloutensa tasapainoon.

yle häme 26.10
http://yle.fi/uutiset/riihimaki_aikoo_tasapainottaa_taloutensa/6351975

"lapa jäähän ni... (ei varmistettu)

Sulle mulle -periaate jyllää investointihankkeissa, kaistislaisille ja heimoslaisille omansa! Jos ei rehellisesti niin VEIJATEN PANNAAN BUDJETTIIN tuulen tuomaa tuloa, kuntayhtymien alirahoitusta ja muutetaan velatkin saataviksi. Mihin jäi höökiläisten paloasema?
Jotkut viisaat ovat jo sentään puhuneet kylän finaansseista terveesti rakennushankkeista; uudet investoinnit jäihin ja varaudutaan kunnallistekniikan välttämättömiin menoihin, kuten Puhdistamon saneeraamiseen. Ehdokkaista ainakin tilimies Mäkelä, ent. kaupungininsinööri Merentie, mutta demareista vain Lund näyttää tajunneet reaalimaailman totuudet!
Kohtapa tuodaan Keskiruokasen budjettiesitys kaiken kansan nähtäväksi.Voidaan sitten paneutua perusteluihin, mm. muita kuntia paremmasta verotuotosta ja budjetin tasapainotuksen temppuvalikoimasta. Menneen valossa ei hommat vakuuta; tili- ja poistoilla kikkailu ei riitä peittämään alijäämäisiä viime vuosien tilinpäätöksiä ja sellaista pukkaa tänäkin vuonna vielä menneiden päälle. Rakennushankkeiden terve omarahoitusosuus on sitten velkaa ja sitä tehdään ylisuuren velan päälle!
Toivottavasti antavat kansalle hyvän informaation. Arviointi on tarpeen kaikkien terveen talouden pitoa ymmärtävien kriittisesti tehdä! Äänestän nytkin sellaista ehdokasta.

Reilun Suomen r... (ei varmistettu)

Osallistu keskusteluun