Jos haluat nähdä Metallican ensi kesänä toimi nyt - viimeiset Sonisphere-liput myyntiin tiistaina

Viihde
Kommentoi

Helsingin Kalasatamassa maanantaina 4. kesäkuuta juhlittavan Sonisphere Festivalin viimeiset liput tulevat myyntiin ensi tiistaina 8. toukokuuta. Myyntiin tuleva 2 000 lipun lisäerä on viimeinen mahdollisuus lunastaa liput ensi kuun festivaalille, tämän jälkeen ei lisää lippuja enää tule myyntiin. Lisälippujen myynti alkaa Lippupalvelussa ja Tiketissä kello 9.

Sonisphere Festivalin pääesiintyjänä nähdään Metallica, joka soittaa keikalla kokonaisuudessaan legendaarisen ”Metallica”- eli The Black-albuminsa muiden biisien ohella. Lisäksi festivaalilla esiintyvät Machine Head, Amorphis, Gojira ja Ghost, sekä juuri artistikattaukseen lisätty Hardcore Superstar, jonka myötä festivaalin ohjelmisto on nyt valmis.

Vuonna 1991 julkaistu The Black-albumi on Metallican viides täyspitkä ja juurikin se levy, jolla yhtye teki varsinaisen läpimurtonsa koko maailman tietoisuuteen. Megahitit ”Enter Sandman”, ”The Unforgiven”, ”Nothing Else Matters”, ”Wherever I May Roam” ja ”Sad But True” piirtyivät tuolloin jokaisen fanin tietoisuuteen ja biiseistä tehdyt musiikkivideot pyörivät tiiviisti MTV:llä joka maailmakolkassa.

Yhdysvalloissa The Black-albumi on myynyt 16-kertaista platinaa ja yhteensä levyä on myyty yli 28 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti.

toimitus

Kommentit

Osallistu keskusteluun

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.
  • Kirjoita rakentavasti, asiallisesti ja keskustelua edistävästi.
  • Älä esitä sukupuoleen, ikään, syntyperään, kieleen, uskontoon, vammaisuuteen tai henkilökohtaisiin ominaisuuksiin kohdistettuja asiattomuuksia.
  • Älä levitä huhuja tai valheita.
  • Käytä asiallista ja hyvää kieltä, älä kiroile.
  • Älä yllytä rikokseen tai väkivaltaan.
  • Älä laita viestiisi linkkejä laittomaan tai epäasialliseen materiaaliin.
  • Älä mainosta.
  • Älä käytä ylipitkiä lainauksia. Jos lainaat jotain toista kirjoittajaa tai sivustoa, mainitse lähde.