Antti Korven kirjoitus kirvoitti varoituksen

Antti Korpi on OAJ:n mukaan maan ainoa opettaja, joka on saanut varoituksen työnantajan julkisesta arvostelusta.

Ilkka Hartikainen

RIIHIMÄKI | Riihimäellä luokanopettajana toimiva Antti Korpi on saamassa toisen varoituksen julkisuudessa käyttämiensä puheenvuorojen vuoksi.

Uhkana on irtisanominen, ellei Korpi valitse sanojaan jatkossa aikaisempaa huolellisemmin.

Kasvatus- ja opetustoimenjohtaja Esa Santakallio perustelee varoitusta lojaalisuuden puutteella työnantajaa kohtaan.

Hän teki päätöksen kaupunginlakimies Hannu Tuomisen esityksen mukaan.

LUE LISÄÄ AAMUPOSTIN PAPERILEHDESTÄ TAI TILAAJILLE ILMAISESTA NÄKÖISLEHDESTÄ

Written by:

Toimitus

Ota yhteyttä

Kommentit

Kommentit

Mitä uutta,
johtavat paperinpyörittäjät tuntevat olonsa epävarmaksi kun joku "alempiarvoinen" kirjoittaa fiksumpia ajatuksia kuin "johtavat" pystyvät ikinä keksimään ja toteuttamaan. Eikö näillä Santakalliolla ja Tuomisella oikeasti ole mitään tärkeämpää tekemistä? vai onko olo niin epävarma omasta tulevaisuudesta Riihimäen paperinpyörittäjänä, että täytyy kallista työaikaa käyttää näin.

humanistitollo (ei varmistettu)

Antti Korpi on opettaja ja kasvattaja - ja upea sellainen. Hän on erittäin pidetty niin oppilaiden kuin heidän vanhempiensakin keskuudessa.

Oli kauhistuttavaa luettavaa se, miten tuo upea ammattilainen saa varoituksen siitä, että toimii usean huolestuneen vanhemman äänitorvena, mutta ennen kaikkea sen oppilaan parasta ajatellen.

Itse olen istunut kuulemassa koulutoimenjohtajaa, kun hän perusteli tuota 6. luokkalaisten siirtymistä yläkouluun mm. sillä, että sinne siirtymistä helpottaa se, että oma opettaja siirtyy sinne mukana. Näin ei valitettavasti ole, ja se lisää entisestään jopa pelonsekaisia tunteita mm. oppilaiden keskuudessa. Miksi koulutoimenjohtaja antoi vääränlaista tietoa - johtiko hän tarkoituksella vanhempia harhaan?

Antti Korpi on sen sijaan oppilaan asialla ja se on ainoa oikea tapa kantaa se vastuu, joka opettajalle on sälytetty.

Äiti Uhkolasta (ei varmistettu)

Sama tilanne myös Hyvinkäällä..... Opettajat vaiennettu , esimiesten valta on kovaa. Hakalanpolun koulun dysfasialuokat lakkautetaan, lapset siirtyy aikanaan lähikouluihin????? Kukaan ei julkisesti uskalla arvostella asiaa. Opettajilla kuitenkin tieto, taito mitä tämä kaikille tulee aikanaan merkitsemään!

Vanhemmat (ei varmistettu)

Riihimäellä ovat kaupunginjohtaja, koulutoimenjohtaja sekä kuvalan toimiva johto sellaisia jotka pyrkivät asemaansa väärinkäyttämään diktaattoreiden elkein. Olen ihmetellyt viimeiset 12 vuotta kuinka tämä voi olla edes mahdollista? Kaikille näille olisi tullut antaa potkut jo aikapäivää sitten mutta meidän valtuutetuilla ei ole siihen munaa.

Entä mitä tekee opettajakaarti tällaisen diktaattorin toimien edessä? Ei mitään, eli siinä opettajien solidaarisuus omiaan kohtaan. Muualla olisi ammattiyhdistysväki jo aloittanut lakon tätä diktaturismia vastaan.

Santaholmalle varoitus ja Antille julkinen anteeksipyyntö tapahtuneen johdosta.

rakennusmies (ei varmistettu)

Osallistu keskusteluun