Antti Korven kirjoitus kirvoitti varoituksen

Paikalliset
Kommentoi 5

RIIHIMÄKI | Riihimäellä luokanopettajana toimiva Antti Korpi on saamassa toisen varoituksen julkisuudessa käyttämiensä puheenvuorojen vuoksi.

Uhkana on irtisanominen, ellei Korpi valitse sanojaan jatkossa aikaisempaa huolellisemmin.

Kasvatus- ja opetustoimenjohtaja Esa Santakallio perustelee varoitusta lojaalisuuden puutteella työnantajaa kohtaan.

Hän teki päätöksen kaupunginlakimies Hannu Tuomisen esityksen mukaan.

LUE LISÄÄ AAMUPOSTIN PAPERILEHDESTÄ TAI TILAAJILLE ILMAISESTA NÄKÖISLEHDESTÄ

5 kommenttia Kommentoi
toimitus

Kommentit

29.4.2012 17:29

Jo on aikoihin eletty! Opettaja ei siis käyttää aivojaan ja kertoa ajatuksistaan Riihimäessä!?

30.4.2012 09:43

Mitä uutta,
johtavat paperinpyörittäjät tuntevat olonsa epävarmaksi kun joku "alempiarvoinen" kirjoittaa fiksumpia ajatuksia kuin "johtavat" pystyvät ikinä keksimään ja toteuttamaan. Eikö näillä Santakalliolla ja Tuomisella oikeasti ole mitään tärkeämpää tekemistä? vai onko olo niin epävarma omasta tulevaisuudesta Riihimäen paperinpyörittäjänä, että täytyy kallista työaikaa käyttää näin.

2.5.2012 09:59

Antti Korpi on opettaja ja kasvattaja - ja upea sellainen. Hän on erittäin pidetty niin oppilaiden kuin heidän vanhempiensakin keskuudessa.

Oli kauhistuttavaa luettavaa se, miten tuo upea ammattilainen saa varoituksen siitä, että toimii usean huolestuneen vanhemman äänitorvena, mutta ennen kaikkea sen oppilaan parasta ajatellen.

Itse olen istunut kuulemassa koulutoimenjohtajaa, kun hän perusteli tuota 6. luokkalaisten siirtymistä yläkouluun mm. sillä, että sinne siirtymistä helpottaa se, että oma opettaja siirtyy sinne mukana. Näin ei valitettavasti ole, ja se lisää entisestään jopa pelonsekaisia tunteita mm. oppilaiden keskuudessa. Miksi koulutoimenjohtaja antoi vääränlaista tietoa - johtiko hän tarkoituksella vanhempia harhaan?

Antti Korpi on sen sijaan oppilaan asialla ja se on ainoa oikea tapa kantaa se vastuu, joka opettajalle on sälytetty.

2.5.2012 12:31

Sama tilanne myös Hyvinkäällä..... Opettajat vaiennettu , esimiesten valta on kovaa. Hakalanpolun koulun dysfasialuokat lakkautetaan, lapset siirtyy aikanaan lähikouluihin????? Kukaan ei julkisesti uskalla arvostella asiaa. Opettajilla kuitenkin tieto, taito mitä tämä kaikille tulee aikanaan merkitsemään!

2.5.2012 13:07

Riihimäellä ovat kaupunginjohtaja, koulutoimenjohtaja sekä kuvalan toimiva johto sellaisia jotka pyrkivät asemaansa väärinkäyttämään diktaattoreiden elkein. Olen ihmetellyt viimeiset 12 vuotta kuinka tämä voi olla edes mahdollista? Kaikille näille olisi tullut antaa potkut jo aikapäivää sitten mutta meidän valtuutetuilla ei ole siihen munaa.

Entä mitä tekee opettajakaarti tällaisen diktaattorin toimien edessä? Ei mitään, eli siinä opettajien solidaarisuus omiaan kohtaan. Muualla olisi ammattiyhdistysväki jo aloittanut lakon tätä diktaturismia vastaan.

Santaholmalle varoitus ja Antille julkinen anteeksipyyntö tapahtuneen johdosta.

Osallistu keskusteluun

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.
  • Kirjoita rakentavasti, asiallisesti ja keskustelua edistävästi.
  • Älä esitä sukupuoleen, ikään, syntyperään, kieleen, uskontoon, vammaisuuteen tai henkilökohtaisiin ominaisuuksiin kohdistettuja asiattomuuksia.
  • Älä levitä huhuja tai valheita.
  • Käytä asiallista ja hyvää kieltä, älä kiroile.
  • Älä yllytä rikokseen tai väkivaltaan.
  • Älä laita viestiisi linkkejä laittomaan tai epäasialliseen materiaaliin.
  • Älä mainosta.
  • Älä käytä ylipitkiä lainauksia. Jos lainaat jotain toista kirjoittajaa tai sivustoa, mainitse lähde.