Simo palaa Tahkon ylläri-iskuriksi

Urheilu
Kommentoi 4

HYVINKÄÄ | Viime syksynä 42 vuotta täyttänyt, jo peliuransa lopettanut pesislegenda Simo Eerikäinen palaa Tahkon superin miehistöön lyöjäjokeriksi.

Kohupaluun taustalla on jokerina pelanneen viime kauden tulokkaaksi nimetyn Miro Marttilan tilanne. Kaksi loppututkintoa hankkinut Marttila sai Espoosta Outotecilta taloushallinnon vaativan paikan. Työnsä takia mies ei olisi pystynyt pelaamaan kuin jonkin osan Tahkon kesän peleistä.

Näin kaikessa sovussa Helsingin Viikissä asuva Marttila on siirretty täksi kesäksi ikäänkuin telakalle. Mies kuitenkin näillä näkymin treenaa PuMun ykkössarjajoukkueen mukana ja pelaa siellä sen minkä ennättää. Pelaajauraansa Miro aikoo jatkaa vielä Tahkossa, kunhan työhuolet hellittävät.

Tahkolla ei ollut omassa kevään hyllyssään muita puhtaita lyöjäjokereita kuin Marttila. Seuraava vaihtoehto olisi Riku Rantasen tai Timo Rantatorikan siirtäminen jokeritontille.

Niinpä pelinjohtaja Pasi Virtanen soitti noin kuukausi sitten Eerikäisen Simolle ja esitti ajatuksen.

Hieman mietittyään ja polven kuntoaan tutkailtuaan Simo tunsi kipinän sisällään ja päätti lähteä kokeilemaan. Tänään Tahko ottelee Pihkalassa harjoituspelin (klo 18) Kouvolaa vastaan ja Simo kokeilee, kuinka osuu.

LUE LISÄÄ AAMUPOSTIN PAPERILEHDESTÄ TAI TILAAJILLE ILMAISESTA NÄKÖISLEHDESTÄ

4 kommenttia Kommentoi
toimitus

Kommentit

25.4.2012 08:43

Kertooko tämä siitä, että mies ei osaa lopettaa vai siitä että superissa pärjää lyöjäjokerina kuka vain? Kuka seuraavaksi joukkueeseen? Näämmekö vielä Karran paluun?

25.4.2012 10:59

RPL:ssä pelasi aikoinaan Sami Joukainen niminen kaveri, joka osasi lyödä. Jos vielä kaveri palloon osuu, niin kannataa kysellä!

25.4.2012 11:56

tosi mukavaa Simo, kun palaat riviin!!!
Tulen kyllä katsomaan pelejä!

26.4.2012 16:04

Voi Simo,Simo.Juna meni jo vuosia sitten.

Osallistu keskusteluun

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.
  • Kirjoita rakentavasti, asiallisesti ja keskustelua edistävästi.
  • Älä esitä sukupuoleen, ikään, syntyperään, kieleen, uskontoon, vammaisuuteen tai henkilökohtaisiin ominaisuuksiin kohdistettuja asiattomuuksia.
  • Älä levitä huhuja tai valheita.
  • Käytä asiallista ja hyvää kieltä, älä kiroile.
  • Älä yllytä rikokseen tai väkivaltaan.
  • Älä laita viestiisi linkkejä laittomaan tai epäasialliseen materiaaliin.
  • Älä mainosta.
  • Älä käytä ylipitkiä lainauksia. Jos lainaat jotain toista kirjoittajaa tai sivustoa, mainitse lähde.