Hyvinkään Pinjets komealla pelillä SM-liigaan

Urheilu
Kommentoi

TAMPERE | Hyvinkään Pinjetsin keilajoukkue äityi erinomaiseen peliin, kun se kohtasi Tampereella Kaupin keilahallissa Vantaan BC Storyn SM-liigan karsinnassa. Paras viidestä pelatussa kamppailussa ei Pinjets antanut vastustajalle juuri mitään mahdollisuuksia ja paikka SM-liigaan heltisi sarjavoitoin 3–1.

Kun Pinjets jäi Ykkössarjassa täpärästi toiseksi, joutui se nyt karsimaan liigan toiseksi viimeisen eli BC Storyn kanssa. Vantaalaisilla on matkassa hyviä pelimiehiä, mutta Pinjets lähti kisaan hienoisena ennakkosuosikkina.

Ensimmäiseen sarjaan Hyvinkään viisimiehisjoukkue teki hienon tuloksen 1095. Hyvin pelasi myös BC Story heitettyään 1058.

Toisessa sarjassa Pinjetsin peli oli alamaissa ja siinä tuli tappio 979-1076. Kolmas sarja vietiin sen sijaan selkeästi 1076-941.

Neljättä sarjaa pelattiin aika tasaisesti lähes puoliväliin, mutta sitten alkoi Pinjetsin kaatojuhla, joka vei ratkaisevaan voittoon pistein 1054-936.

– Kaikki pelasivat todella hienosti ja olen ylpeä joukkueesta. Nyt pelasivat erityisen hyvin Sami (Heino) ja Judi (Jukka Mäenpää). Serkkupoika (Mika Luoto) oli tietysti omalla hyvällä tasollaan, iloitsi joukkueen kapteeni Sami Luoto.

Pinjetsin tulokset olivat täysin vertailukelpoisia viereisillä radoilla SM-liigan mitaleista kamppailevien joukkueiden kanssa.

– Kyllä meillä ensi kauden liigassa on hyvät mahdollisuudet sijoittua ainakin puolivälin paikkeille. Ei pronssikaan ole ihan mahdottomuus, pohdiskeli Sami Luoto.

LUE LISÄÄ AAMUPOSTIN PAPERILEHDESTÄ TAI TILAAJILLE ILMAISESTA NÄKÖISLEHDESTÄ

toimitus

Kommentit

Osallistu keskusteluun

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.
  • Kirjoita rakentavasti, asiallisesti ja keskustelua edistävästi.
  • Älä esitä sukupuoleen, ikään, syntyperään, kieleen, uskontoon, vammaisuuteen tai henkilökohtaisiin ominaisuuksiin kohdistettuja asiattomuuksia.
  • Älä levitä huhuja tai valheita.
  • Käytä asiallista ja hyvää kieltä, älä kiroile.
  • Älä yllytä rikokseen tai väkivaltaan.
  • Älä laita viestiisi linkkejä laittomaan tai epäasialliseen materiaaliin.
  • Älä mainosta.
  • Älä käytä ylipitkiä lainauksia. Jos lainaat jotain toista kirjoittajaa tai sivustoa, mainitse lähde.