Suuntaatko kesäfestareille? – Katso festarikalenterista parhaat vinkit

Viihde
Kommentoi 1

Mietitkö mille festareille kannattaisi tänä kesänä matkustaa? Apua valintaasi saat musiikkitietotopalvelu Meteli.netin festarikalenterista. Meteli.net on koonnut verkkoon kotimaan kiinnostavimmat festivaalit ja kaikki ulkomaiset tärpit verkko-osoitteessa Festarit.fi Sivusto lupaa, että palvelu on maan kattavin. Festivaalit on haettavissa kuukausikohtaisesti tai a:sta öö:hön. Festareiden kiinnostavuutta voi myös arvioida myös hakemalla tapahtumia bändikohtaisesti. Esimerkiksi Apocalyptica keikkailee kesäkuun alussa Kivenlahti Rockissa, kesäkuun lopussa Riihimäki Rockissa, heinäkuun alussa Ruisrockissa ja Pyhäniemessä sekä Karjurockissa.

Toukokuussa pääkaupunkiseudulta löytyy 28 eri karttaan merkittyä tapahtumaa, Keski-Suomesta kolme ja Pohjanmaalta seitsemän. Tapahtumakalenteri kertoo lyhyesti festivaalitapahtuman keskeiset tiedot ja ohjaa tietoa etsivän festivaalin kotisivulle.

Kesäkuussa festarisuma pääsee kunnolla käyntiin. Pääkaupunkiseudulla tapahtumia on jo 58, Pohjanmaalla 13 ja Pohjois-Suomessa neljä. Lisäksi festivaalikohteita on myös listattu muista Pohjoismaista.

Lisäksi sivusto tarjoaa keikkauutiset ja festariraportit sekä mahdollisuuden kommentoida ja jakaa kuvia.

Millä kesän festereista aiot käydä? Ota kantaa!

1 kommentti Kommentoi
Anonyymi  

Kommentit

2.5.2012 08:26

Pudasjärven Jyrkkä Rock festareille tietenkin, aivan legendaarinen paikka! On hitusen erilainen festari keskellä metsää, ja Oulusta ilmainen bussikuljetuskin.

Osallistu keskusteluun

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.
  • Kirjoita rakentavasti, asiallisesti ja keskustelua edistävästi.
  • Älä esitä sukupuoleen, ikään, syntyperään, kieleen, uskontoon, vammaisuuteen tai henkilökohtaisiin ominaisuuksiin kohdistettuja asiattomuuksia.
  • Älä levitä huhuja tai valheita.
  • Käytä asiallista ja hyvää kieltä, älä kiroile.
  • Älä yllytä rikokseen tai väkivaltaan.
  • Älä laita viestiisi linkkejä laittomaan tai epäasialliseen materiaaliin.
  • Älä mainosta.
  • Älä käytä ylipitkiä lainauksia. Jos lainaat jotain toista kirjoittajaa tai sivustoa, mainitse lähde.